Šperk pro Váš domov

Šperk pro Váš domov

Napadlo Vás někdy, že šperky vypadají stejně neodolatelně i jen tak odložené ? Že i když je zrovna nemáte na sobě a nezdobí Vás, můžete se kochat pouhým pohledem na ně ? 
Tak právě z takových myšlenkových pochodů vznikly vonné krystaly. Vůně, která je zároveň vizuálním potěšením.

Jednotlivé kusy voskových krystalků jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího organického sójového vosku. Perleťový povrch jim dodává na eleganci a zvyšuje tak jejich atraktivitu. Každý jednotlivý kus je tak malým voňavým šperkem.

 Co přesně s krystaly dělat ? 
Máte v bytě své oblíbené místo na odkládání dekorací ? Je to třeba noční stolek nebo komoda ? Perfektní. Tak přesně tam to bude krystalům taky slušet. Uvidíte, že pokaždé když projdete kolem, ucítíte závan vůně.

Dají se použít do aromalampy ?
Ano, dají. Vosk po čase ztrácí na své intenzitě (řekněme po 12 týdnech) a tak pro znovuoživení jejich vůně je postupně tavíte v aromalampě (po 2-3 kusech) a vůně se opět rozline.

A co podtácek ?
Ten je taky vymazlený, ručně odlitý z hmoty na čistě přírodní bázi, připomínající svými vlastnostmi beton a strukturou pryskyřici. Uvidíte, že si ho oblíbíte k odkládání svých šperků nebo drobných předmětů, které máte ráda :)
Vybírat můžete z 8 barevných variant. Pokud ale přece jen budete mít speciální požadavek, velmi ráda zhotovím podtácek na přání !

V jaké vůni se dají krystaly pořídit ? 
Ve všech aktuálních vůních, tj. 6 druhů. Na své si příjdou milovnice květinových vůní, svěžích i sofistikovaných.

Jsou dárkově zabalené ? 
Jsou uložené v krabičce s hedvábným papírem.

Koupit krystaly

 

Zpět na blog

Napište komentář